ساخت، نصب و تعمیر کابینت
جزئیات خدمات:
طراحی و ساخت کابینت ام دی اف یکی از خدمات تخصصی است. لازم است که سازنده کابینت، شناخت کافی از نقاط قوت و ضعف متریال ام دی اف و همچنین مهارت و تجربه بالا در زمینه طراحی و ساخت انواع کابینت زمینی و داشته باشد. اگر برای تعویض یا ساخت کابینت آشپزخانه خود در جستجوی تیم متخصص کابینت سازی و طراح کاربلد هستید، پیشنهاد میکنیم از نمونه کارهای تیم ساخت کابینت ام دی اف نیک بنیان دیدن فرمایید و با توجه به نظرات سایر سفارشدهندگان، کیفیت خدمات را ارزیابی کنید. برای این کار فقط کافی است روی گزینه «شروع کنید» در کادر پایین صفحه کلیک نمایید و وارد صفحه ثبت سفارش شوید. توجه داشته باشید که ثبت سفارش در شرکت نیک بنیان کاملا رایگان است و به این ترتیب شما میتوانید به پروفایل و شماره تماس تیم طراحی کابینت آشپزخانه و کابینت کار سیار دسترسی داشته باشید و از متخصصان در خصوص نحوه انجام کار و قیمت ساخت کابینت آشپزخانه مشاوره رایگان دریافت نمایید. نیک بنیان علاوه بر ساخت انواع کابینت، خدمات نصب و تعمیر کابینت نیز ارائه میدهد. برای اطلاعات از شرایط و قیمت استفاده از این خدمات کافی است روی لینک کلیک کنید.
سرویس ساخت کابینت ام دی اف شرکت نیک بنیان شامل چه خدماتی است؟
سرویس ساخت کابینت در محل، شامل تمامی خدمات مورد نیاز برای طراحی، اجرا و نصب کابینت است. شما با ثبت سفارش در بخش ساخت کابینت ام دی اف نیک بنیان، به یک تیم بزرگ متخصص در زمینه طراحی و ساخت کابینت ام دی اف با انواع روکش و در طرحها و مدلهای مختلف دسترسی خواهید داشت. بخشی از خدماتی که در سرویس ساخت کابینت ام دی اف شرکت نیک بنیان ارائه میشود عبارتند از؛
- مشاوره در زمینه طراحی و ساخت کابینت ام دی اف
- تهیه نقشه و طراحی اولیه کابینت
- ساخت کابینت MDF با روکشها مطابق با سفارش
- نصب و اتصال کامل کابینت
- تعمیرات کابینت فوری
- ساخت یونیت لباسشویی
- تعمیر و رگلاژ درب کابینت
- تعویض ریل کشو
- نصب قرنیز
- آببندی سینک ظرفشویی
مراحل طراحی و ساخت کابینت ام دی اف در شرکت نیک بنیان
طراحی و ساخت انواع کابینت ام دی اف مانند ساخت کابینت فلزی طی مراحل مختلفی انجام میشود و دقت، مهارت و سرعت عمل طراح و سازنده کابینت میتواند در کاهش هزینهها و مدت زمان صرفشده بسیار موثر باشد. طراحی یکی از مهمترین مراحل کار است که در میزان کارایی کابینتها نقش بسیار موثری دارد. اگر طراح کابینت تبحر کافی در استفاده بهینه از فضاها را نداشته باشد، شاهد پِرتی فضا و کارایی نامناسب کابینتها خواهید بود. بنابراین لازم است که در قدم اول، متخصصی را برای ساخت کابینت ام دی اف خود انتخاب نمایید که شناخت کافی از فضاسازی و طراحی سهبعدی داشته باشد.
1. بازدید از محل و اندازهگیری دقیق آَشپزخانه
پس از ثبت سفارش طراحی و ساخت کابینت آشپزخانه، مجری طرح جهت بازدید از محل و اندازهگیری فضای آشپزخانه در محل حاضر میشود. در همین مرحله مشاورههای لازم در خصوص مدل طراحی کابینت به شما ارائه خواهد شد.
2. ارائه مشاوره در خصوص نوع طراحی کابینت آشپزخانه
با توجه به فضای آشپزخانه، تیم طراحی و ساخت کابینت ام دی اف شرکت نیک بنیان تلاش میکنند که بهترین طراحی را برای استفاده از فضای آشپزخانه ارائه نمایند. بهطور مشخص، چند نوع چیدمان استاندارد برای ساخت و نصب کابینت تعریف شده است که طراحیها بر اساس الگوی این چیدمانها اجرا میشوند. چیدمان خطی، U و L شکل پرکاربردترین نوع طراحی و چیدمان کابینت هستند. اما تیم متخصص طراحی کابینت آَشپزخانه شرکت نیک بنیان، همواره تلاش میکند که ضمن تبعیت از استانداردهای موجود، خلاقیت بیشتری در طراحی داشته باشد و با جلب نظر سفارشدهندگان، از فضای آشپزخانه بهترین و بیشترین استفاده را نماید.
3. ارائه طرح اولیه به سفارشدهنده و انجام اصلاحات
طرح اولیه جهت دریافت نظرات سفارشدهنده و انجام تغییرات احتمالی ارائه میشود. شما در این مرحله میتوانید نقطه نظرات خود را با طراح در میان بگذارید و چنانچه بخشی از نقشه مطابق میل شما نباشد، طراح اقدام به اصلاح و تغییر طرح خواهد کرد.
4. برش ورقههای ام دی اف در کارگاه و مونتاژ در محل
به لیل اینکه ورقههای ام دی اف دارای برندهای مختلفی هستند، در ابعاد و اندازههای یکسانی عرضه نمیشوند؛ اما در حالت کلی ابعاد استاندارد در اکثر برندهای تولیدکننده ورقه ام دی اف، 360 × 180 سانیتمتر است. برش ورقههای ام دی اف یکی دیگر از امور تخصصی است که باید با دستگاه برش ام دی اف و تیغههای لیزری انجام شود. قبل از برش لازم است از سالم بودن تخته و خراب نبودن زاویه و گوشههای ورقه مطمئن شد. دقت و ظرافت در برش، موجب زیباتر شدن ظاهر کابینت و اتصالات بهتر آن خواهد شد. بعد از انتقال قطعات کابینت و ورقههای برشخورده به محل، تیم نصاب کابینت آشپزخانه در نهایت دقت و ظرافت طبق نقشه، کابینتهای زمینی و دیواری را نصب میکنند.
ساخت کابینت با انواع ام دی اف
ام دی اف یکی از متریالهای پرکاربرد در ساخت انواع کابینت، کمد و میز است که بهدلیل ویژگیهای منحصربهفردی که دارد، در سالهای اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته است. فرآورده چوبی ام دی اف «medium density fiberboard» در واقع یک تخته فیبر با چگالی متوسط است که از خردهها و ضایعات چوبهای طبیعی ساخته شده و از روکشهای مختلفی برای پوشانندگی آن استفاده میشود. بههمین دلیل ام دی اف ظاهر و کیفیت متنوعی دارد و به تبع آن قیمتها مختلف است. معمولا انواع ام دی اف را با نوع روکشهای پوشاننده آن معرفی میکنند. برای آشنایی بیشتر شما، در ادامه شرح مختصری از ساخت کابینت با انواع ام دی اف ارائه میدهیم؛
ساخت کابینت ام دی اف با روکش لمینت
یکی از رایجترین روکشهای مورد استفاده در ساخت کابینت ام دی اف، روکش لمینت است. لمینت یک نوع روکش نازک کاغذی و پلاستیکی رزینی است که مقاومت خوبی در برابر رطوبت و ضربه دارد. تنها نکته مهم در نگهداری و حفظ ام دی اف با روکش لمینت، جلوگیری از ایجاد خراش روی آن است. در صورتی که به این نکته توجه داشته باشید، برای مدتهای طولانی میتوانید از کابینت لمینت خود استفاده نمایید. در ساخت کابینت ام دی اف از روکشهای HPL وCPL استفاده میشود که هریک ویژگیهای خاصی دارند و جزء متریالهای پرکاربرد در صنعت کابینتسازی هستد.
ساخت کابینت با روکش اکریلیک
روکش اکریلیک مانند شیشه براق و شفاف است و تنوع رنگی بالایی دارد. این روکش، نوعی ترموپلاستیک است که از رزینهای اکریلیکتری هیدرید آلومینیوم و رزینهای اکریلیک ساخته میشود و به شکل وکیوم روی ام دی اف خام نصب میشود و مقاومت خوبی دارد.
ساخت کابینت با روکش ممبران
در سالهای اخیر استفبال کاربران از کابینت ممبران افزایش چشمگیری داشته است. روکش ممبران که از جنس PVCساخته شده است در برابر رطوبت بسیار مقاوم است و سطح صاف و یکدستی روی ام دی اف ایجاد میکند. روند وکیوم کردن ممبران، مرحله حساسی است که تولیدکننده باید مهارت بالایی در این زمینه داشته باشد. چنانچه این روند بهدرستی انجام نشود، پس از مدت کوتاهی لایه ممبران از ورقه ام دی اف جدا خواهد شد. لازم است که در خصوص سفارش ساخت کابینت ام دی اف با روکش ممبران دقت بیشتری داشته باشید و به یک سازنده کابینت متعهد سفارش ساخت بدهید و مطمئن باشید که سازنده کابینت از قطعات ممبران باکیفیت استفاده میکند.
ساخت کابینت با روکش هایگلاس
هایگلاس هم مانند روکش اکریلیک شباهت زیادی به شیشه دارد. روکش هایگلاس از پلاکسی گلاس ساخته میشود که یک نوع پلاستیک فشرده است که شفافیت خاصی دارد و بسیار براق است. قیمت کابینت های گلاس کمی بالاست؛ زیرا در ساخت آن از روکش پلکسی گلاس و روکش معمولی باهم استفاده میشود و این دو ورق تشکیلدهنده هایگلاس هستند.
ساخت کابینت با روکش ملامینه
ملامینه هم یکی از روکشهای پردرخواست است؛ زیرا تنوع بالایی در طرح و رنگ این روکش وجود دارد. قیمت کابینت ام دی اف با روکش ملامینه بسیار مقرونبهصرفه است. توجه داشته باشید که ملامین قابلیت استفاده روی نئوپان و سایر محصولات را هم دارد. بنابراین در زمان سفارش ساخت کابینت ام دی اف با روکش ملامین، به این نکته توجه داشته باشید و از ام دی اف بودن کابینت اطمینان حاصل کنید.
مزایای کابینت ام دی اف
در حال حاضر ام دی اف پرکاربردترین متریال برای ساخت انواع کابینت آشپزخانه، کابینت حمام و کمد و سایر لوازم چوبی است. اگر بخواهیم بهطور خلاصه به مزایای ام دی اف بپردازیم، توجه شما را به نکات زیر جلب میکنیم؛
- قیمت مناسب و مقرونبهصرفه
- مقاومت بالا در برابر رطوبت و ضربه
- دوام و طول عمر بالا
- نگهداری و تمیز کردن آسان
- تنوع طرح و رنگ
- قابلیت استفاده در انواع چیدمان کابینت U، L و خطی شکل
استفاده از تجهیزات درجه یک در ساخت کابینت ام دی اف شرکت نیک بنیان
تیم ساخت کابینت آشپزخانه سبزوار شرکت نیک بنیان از تجهیزات و یراقآلات ممتاز در ساخت و اتصالات کابینت استفاده میکنند. انواع تجهیزات مورد استفاده در این سرویس عبارتند از:
جک کابینت
از جک برای ثابت نگهداشتن دربهای عمودی کابینت مانند درب آبچکان استفاده میشود. اگر جک مقاومت لازم را نداشته باشد و از جنس مرغوب نباشد، تحمل وزن درب کابینت را نخواهد داشت و موجب سقوط و بسته شدن ناگهانی درب کابینت میشود. بههمین دلیل باید جک کابینت را متناسب با وزن و عرض درب کابینت انتخاب کرد تا مقاومت خوبی داشته باشد. جنس جک کابینت معمولا از فولاد ضدزنگ، برنج و پلاستیک است و بهدلیل اختلاف قیمت، با توجه به بودجه سفارشدهنده از نوع مرغوب هر یک از جنسهای مذکور در ساخت کابینت ام دی اف استفاده میشود.
لولا گازور
لولای گازور یا همان آرامبند ابزاری مفصلدار است که دو قطعه را بههم وصل میکند و دارای انواع مختلفی از جمله لولا گازور ساده، مخفی و زاویهدار است. استفاده از لولا گازور امروزه بسیار مورد توجه کاربران قرار گرفته است؛ زیرا این قطعه بهدلیل ریگلاژپذیری فوقالعاده موجب میشود که بازوبسته کردن درب کابینتها بهراحتی انجام شود.
ریل کشو کابینت
ریلهای ساچمهای، بدنهدار، ساده، غلتکی، تاندم فول و ریلهای مخفی از جمله انواع ریل کشو کابینت هستند که جایگزین بسیار مناسبی برای زهوارههای چوبی قدیمی شدهاند و حرکت کشو روی این ریلها بسیار نرم و آرام است.
دستگیره کابینت
امروزه کاربرد دستگیرههای کابینت دستخوش تغییرات زیادی شده است. ممکن است مدل مورد نظر شما، از نوع دستگیره مخفی باشد که هیچ نوع دستگیرهای روی کابینت نصب نمیشود.به این ترتیب بهدلیل طراحی خاص، دسترسی مخفی برای بازوبسته کردن کابینت ایجاد میشود. از انواع دستگیرههای کابینت میتوان به دستگیره خطی، مستطیلی، منحنی و دکمهای اشاره کرد که در سرویس ساخت کابینت ام دی اف نیک بنیان از نوع مرغوب وباکیفیت دستگیرهها استفاده میشود.
پایه کابینت
برای دوام و طول عمر بیشتر کابینت و اتصال بهتر آن به دیوار، از انواع پایههای فلزی، پلاستیکی، چوبی و شیشهای (فانتزی) استفاده میشود. نوع و جنس پایه با توجه به متریال بهکاررفته در ساخت کابینت و همچنین مدل و اِلمانهای مورد استفاده در طراحی آن، انتخاب میشود.
قرنیز و پاخور کابینت
دو نوع از تجهیزات که در حال حاضر در ساخت کابینت اهمیت ویژهای دارد، تعبیه قرنیز کابینت و پاخور کابینت است. قرنیز موجب آببندی پشت صفحه کابینت میشود و در دو نوع تخت (وسترمن) و نیمگرد(قاشقی) اجرا میشود. یکی دیگر از تجهیزات، پاخور کابینت است که از ورود گردوغبار و زبالهها به زیر کابینت جلوگیری میکند و باعث زیباتر شدن ظاهر کابینتها میشود.
تجهیزات تزئینی کابینت
ممکن است شما قصد داشته باشید از اکسسوری، ارگانایزهای مخصوص، داکت و چراغ در ساخت کابینت ام دی اف استفاده کنید. شما میتوانید در مرحله طراحی کابینت آشپزخانه خود، این موارد راعنوان کنید تا کابینتها متناسب با این تجهیزات تزئینی، ساخته شوند.